Ambulant Objectleider noord en oost – Nederland

Posted by & filed under .

Job description Ben je op zoek naar een leuke baan als Ambulant Objectleider. Wij zijn op zoek naar een Ambulant Objectleider voor Noort en Oost Nederland. Als Ambulant Objectleider schoonmaak ben je operationeel en financieel verantwoordelijk voor de kwaliteit van dienstverlening in o.a. de regio noor en oost Nederland. Je zorgt voor een optimale inrichting… Read more »

Operations Manager – Netherlands

Posted by & filed under .

Operationeel Manager voor Nederland Cullen Cleaning – Amsterdam or Surrounding Area   Job description Wat houdt de functie in? Dit is een kans om leiding te geven over het uitvoerende werk binnen CCS Cleaning in Nederland. Het is een spannende en dynamische rol met een belangrijke focus op project management, service aan bestaande klanten en… Read more »

Cleaning Supervisor – Netherlands

Posted by & filed under .

Ben je op zoek naar een leuke baan als supervisor van een klein team? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende bij Zara en Berschka in Zwolle die over enige ervaring beschikt met het aansturen van medewerkers en het bijhouden van uren. Je zorgt dat je medewerkers het werk goed kunnen uitvoeren en je… Read more »

Cleaner – Netherlands

Posted by & filed under .

Ben je op zoek naar een leuke baan? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Het gaat om het schoonmaken van een kantoor en distributiecentrum. Samen met het team ga je het kantoorpand, het magazijn, de toiletruimtes, schoonmaken (o.a. dweilen, afstoffen en stofzuigen). ——– Are you looking for an excellent job? We are looking… Read more »